Ismerje meg a GazoFitness(t)

ISMERJE MEG A GAZOFITNESST®

Magyarországon Gyártott Sporteszközök

Gazo Fitness KFt fő tevékenysége , kézi súlyzók gyártása, melynek minden egyes eleme 100%-ban Magyarországon készül. Termékeink esetében a minőség, a funkcionalitás elengedhetetlen. Célunk, hogy a mai rohanó világban, amikor nehezen jut idő egy kis mozgásra, sportolásra, becsempésszük az emberek életvitelébe, otthonába a mozgását, hogy ezáltal egy kiegyensúlyozottabb boldogabb egészségesebb életet élhessenek.

2016
GazoFitness létrehozása

Gazo Fitness Kft. Magyar családi vállalkozás, amely sportszer eszközöket gyárt és forgalmaz. GAZO fantázianév a családban lévő két gyermek, bor és ZOltán kezdőbetűiből jött létre.

2017
Alapanyag váltás

Termékeinkhez gyártott rudat műanyag tömör alapanyagból kezdtük el készíteni. Hamar rájöttünk, hogy bár kényelmes jó tapintású a műanyag rúd, sajnos erőssége és strapabírósága használat során elgyengül. Ezeket mérlegelve kezdtünk el vas alapanyagból dolgozni és jelenleg a mai napig vas alapanyagot használunk a tartósság és a strapabíróság miatt.

2018
gazofitness.hu

Termékeink elérése és vásárlása érdekében készítettük el  webshopunkat amely 2018-tól építünk és fejlesztünk. Társoldalunk 2021-től a kezisulyzok.hu

2019
Súlymellény gyártás kezdete

Folyamatos fejlesztésnek és bővítésnek köszönhetően hoztuk létre az állítható súlymellényt. Saját elképzelés és minta alapján valamint a súlykapszula méretére figyelemmel, egy közkedvelt termékké nőtte ki magát. Vásárlók visszajelzése alapján biztonságos és jó edzésmunka végezhető vele.

2019
Újfehértói termék védjegy

 Gazo Fitness Kft ÚJFEHÉRTÓI TERMÉK VÉDJEGYET KAPOTT.

A védjegy fogyasztók tájékoztatása mellett arra szolgál, hogy azonosítsa és megkülönböztesse egymástól az egyes termékeket és szolgáltatásokat, és egyben minőséget is tanúsít.Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Újfehértói Termék védjegyet kaptak termékeink.

Köszönjük!

2020
Kapacitás bővítés

A megnövekedett igények valamint a folyamatosan bővülő termékkek miatt,  új nagyobb gyárüzem illetve raktárrész került építésre. A kiépített raktérszben több terméket tudunk elraktározni amely nem csak megnöveli a gyártási kapacitásunkat de időt is spórolunk vele.  Partnereink között említhetjük a HERVIS KFT, Shop Buolder, OlzBody, eMag,

2021
Új termékek

Ettől az évtől elérhető fitness kiegészítő termékeink. Fitness pad, súlytartó állvány, fix fitness keret, állítható súlyú kettlebell. További új termékek várhatóak.

2021
Nemzeti védjegy

Úgy gondoltuk, hogy a cég a több ezer eladott termék valamint a viszonteladók visszajelzése alapján megérett a nemzeti védjegy oltalomra. Ettől az évtől a GazoFitness  nemzeti oltalom alatt áll  ® amelyre büszkék vagyunk és köszönjük a vásárlóinknak, hogy minket választottak.

0
%
Magyar Cég!
+
0
+
_Eladott Termék
0
%
Megbízhatóság

Cég bemutatása számokban

GazoFitness® - A Magyar Súlyzó -

Tekintse meg a vállalkozás bemutatásra szolgáló személtető diagramjainkat.

Magyar alapanyag!
100%
Magyar üzemben gyártott!
100%
Családi vállalkozás
100%

VÁSÁRLÓI HOZZÁSZÓLÁSOK

A hozzászólások különböző platformokról mentettük le. eMag, jofogás, e-mail üzenet, facebook üzenet.

KIEMELT PARTNEREK

Partnereink ahol megtalálható a GazoFitness® teljes vagy részleges palettája.